Kreativni natječaj

Hvala vam na svakoj predloženoj temi

Autor: Redakcija
event 24.03.2021.
Ilustracija dm-ova poklon paketa

Na kreativni natječaj koji smo organizirali u suradnji sa dm-om pristigli su nam vaši prijedlozi na kojima vam se zahvaljujemo.

Zbog ograničenog broja mogućih poklon paketa morali smo, dakako, postaviti limit no nije bilo nimalo lako selektirati i odabrati teme. Jer svaka tema koju nam pošalju i predlože čitatelji želimzdravlje.com jednako nam je vrijedna i važna.

Uz zahvalu na svakom prijedlogu želimo poručiti kako ćemo svaku predloženu temu pristiglu na protekli kreativni natječaj novinarski obraditi i objaviti na portalu. Danas ćemo započeti s informacijama o menopauzi, što je bio jedan od vaših prijedloga.

Kreativni natječaj jedan je od načina kojim želimo ne samo potaknuti na našu uzajamnu komunikaciju nego i na sukreiranje sadržaja uz pomoć čitatelja jer smo ovdje upravo radi vas.

Izuzev ovih prijedloga, već u ovim našim samim počecima, dobili smo vaše povjerenje i za provjeru drugih podataka i informacija iz područja zdravstva poput nekih prava pacijenata. Potvrda nam je to da su naši čitatelji prepoznali što želimo i da sadržajem pokazujemo kako nam je cilj, što smo poručili i u samom startu, biti partner svakoj dobroj namjeri i – glas pacijenata.

Hvala vam.

Komentari
Sve vijesti