U Rijeci

Ponovno aktiviran COVID Info centar za informacije obiteljima oboljelih

Autor: Suncana Glavak
event 02.04.2021.
Foto: Srdjan Vrančić/CROPIX

U cilju što bolje komunikacije s obiteljima oboljelih od COVID-a 19 KBC Rijeka ponovno otvara od subote, 3. travnja telefonski COVID Info centar.

U Info centru građanima će na raspolaganju biti komunikacijski tim sastavljen od stručnjaka koji će davati informacije o stanju pojedinih pacijenata oboljelih od COVID-a. Članovi obitelji moći će u Info centru dobiti podatke na kojoj je lokaciji (COVID odjelu) smješten pacijent, informirati se o zdravstvenom stanju i prenijeti poruke svojim najbližima.

Članovi komunikacijskog tima u Info centru bit će u stalnom kontaktu s koordinatorima COVID odjela u KBC Rijeka.
Od subote, 3. travnja, građani će moći nazvati članove komunikacijskog tima svaki radni dan od 8 do 16 sati na brojeve 091-1658 197 i 091- 1658 293. Subotom, nedjeljom i blagdanom informacije će u Info centru biti dostupne od 10 – 14 sati.

Redovni kontakt-telefoni za informacije o pacijentima smještenima u KBC-a Rijeka objavljeni na web stranicama KBC-a (www.kbc-rijeka.hr) ostaju i dalje dostupni u terminima za informiranje.
Zbog dinamike rasta broja pacijenata i otvaranja novih COVID odjela moguće su i promjene o kojima će, kažu iz KBC-a, izvijestiti javnost.

Komentari
Sve vijesti