Pomoć za Udrugu

Uključimo se da Nismo same za svoj rad dobiju prostor kakav i zaslužuju

Autor: Redakcija
event 16.04.2021.
Ivana Kalogjera, predsjednica Nismo same, foto: Neja Markičević/CROPIX

Udruga Nismo same nesebično pomaže onkološkim pacijenticama, utječe na cjelokupnu percepciju javnosti o raku i borbi te životu sa zloćudnom bolesti.

Danas treba pomoći njima. Od Grada Zagreba Nismo same su dobile na korištenje prostor od 46,20 kvadrata no koji nije uređen. Prostor nema grijanja te je ktomu još dodatno stradao i u potresu. Arhitekti Lotus grupe – Lotus Architecti, koju vodi arhitektica Maja Bručić, besplatno su izradili projekt uređenja i troškovnik. Sada taj troškovnik treba provesti u djelo kako bi Nismo same konačno imale svoj prostor za rad.

Originalni i vrijedni projekti

Njihov vrijedan rad dosad je itekako potvrđen; Ivana Kalogjera, predsjednica Udruge, pokrenula je projekt besplatnog taksi prijevoza onkoloških pacijentica naziva Nisi sama ideš s nama. Dopredsjednica Udruge, Goranka Perc, zajedno sa Gradom Zagrebom i Europa Donna Hrvatska koordinira projekt naziva Žene za žene kroz koji pomažu onkološkim pacijenticama u kući.
Originalni, mjerljivi i konkretni projekti koji mijenjaju svakodnevnicu, a iza kojih stoje ove žene.

Pomoći u prikupljanju novca za uređenje prostora Udruge Nismo same moguće je kroz GOGetFunding kampanju koja je dostupna na https://gogetfunding.com/nismosame.

Komentari
Sve vijesti